Domaći proizvodigarantovani kvalitet

Suvi pršut

Pršut je dobijen suvim soljenjem morskom solju svježeg svinjskog buta na tradicionalan način. Zatim se hladno dimi na bukovom drvetu a zatim suši i zrije na svježem Lovćenskom vazduhu koji predstavlja mješavinu morskog i planinskog vazduha što pršuti daje poseban miris i ukus, po čemu je ovaj proizvod prepoznat kao poseban u gastronomskoj ponudi Crne Gore.
Minimalno sušenje i zrenje našeg pršuta je 12 mjeseci.
Sastav: svinjsko meso l kategorije(but) ,morska so, bez aditiva
Dostupno pakovanje: rinfuz 6,00kg - 8,00kg, vakum komad bez kosti 500gr - 1500gr,slajs u vakum pakovanju 100gr - 300gr

Suva pečenica

Ovaj vrhunski proizvod dobijen je suvim soljenjem morskom solju svinjskog ledjnog mišića dimljenog na bukovom drvetu i sušenjem i zrenjem na svježem lovćenskom vazduhu,što proizvodu daje poseban ukus I miris blago dimljenog proizvoda. Odležavanje i zrenje ovog proizvoda je najmanje 2 mjeseca.
Sastav: svinjko meso i katregorije (ledjni mišić), morska so, natrijum nitrit
Dostupno pakovanje: rinfuz 2,00kg - 4,00kg, vakum komad 300gr - 1000gr, vakum slajs 100gr - 300gr

Suvi vrat

Vrat je dobijen suvim soljenjem morskom solju svinjskog vrata bez kosti, dimljenjem na bukovom drvetu, a zatim sušenjem na svježem Lovćenskom vazduhu. Sušenje i zrenje traje najmanje 2 mjeseca što proizvodu daje izvrsnu aromu i ukus blago dimljenog proizvoda, a na presjeku tmno crvenu boju.
Sasatav: svinjski vrat, morska so, natrijum nitrit
Dostupno pakovanje: rinfuz 1,00kg - 3,00kg, vakum komad od 300gr - 1000gr, vakum slajs od 100gr -300gr

Suva panceta

Panceta je dobijena suvim soljenjem morskom solju svinjske pork belly slanine (potrbušine ili grudne slanine sa kožurom ) dimljenjem na bukovom drvetu isušenjem i zrenjem na svježem Lovćenskom vazduhu. Vrijeme zrenja i sušenje najmanje 2 mjeseca što panceti daje specifičan miris i ukus, a na prsjeku kombinaciju tamno crvene i bijele boje.
Sasatav: svinjsko meso i kategorije (grudna slanina), morska so, natrijum nitrit
Dostupno pakovanje: rinfuz 2,00kg - 3,5kg, vakum komad od 300gr - 1000gr, vakum slajs od 100gr - 300gr

Domaća kobasica

Dobijena je od visokokvalitetnog crvenog svinjskog mesa i čvrste ledjne slanine sitno sjeckanih na wolfu zatim miješanjem sa morskom solju i mješavinom specijalnih začina puni se u prirodna i jestiva crijeva, a zatim blago dimi na bukovom drvetu i suši i zrije na Lovćenskom vazduhu najmanje 30 dana. Ovakav način pripreme i posebni začini koji se dodaju daju ovom proizvodu specifičan ukus i miris za konzumiranje u svježem stanju.
Sastav: svinjsko crveno meso,ledjna slanina, morska so , mješavina začina ,natrijum nitrit, šećeri
Pakovanje: rinfuz 1,00kg - 3,00kg , vakum pakovanje po 300gr - 1000gr

Goveđa pršuta

Dobijena je suvim soljenjem visoko kvalitetenog govedjeg mesa od buta dimljenjem na bukovom drvetu sušenjem i zrenjem na svježem Lovćenskom vazduhu najmanje 2 mjeseca što proizvodu daje posebnu aromu i ukus kao i boju koja je napresjeku tamno crvene boje.
Sastav: Govedje meso i kategorije (but),kuhinjska so, šećer, natrijum nitrit
Dostupno pakovanje:rinfuz 1200gr - 2500gr, vakum komad od 300gr – 1000gr, vakum slajs od 100gr -300gr

Suvo ovčije meso

Se dobija od svježih ovčjih polutki dobijenih od ovaca sa područja Crne Gore koje se hrane posebnim vrstama paše koje mesu daju poseban ukus i miris, zatim se sole morskom solju na poseban način i blago dime na bukovom drvetu i suše na svježem Lovćenskom vazduhu najmanje 30 dana.
Sastav: svježe ovčije meso (polutka), morska so
Dostupno pakovanje: rinfuz cc 7,00kg - 10,00kg, but 2,00kgr - 3,00kg, plećka cca 1,5kg

Suva špic rebra

Radno vrijeme

Poneđeljak - Subota: 07:00h - 16:00h
Neđelja: ne radimo